Bulevar Arsenija Čarnojevića 166,
Novi Beograd

Pozovite nas za konsultacije
011 40 64 100
061 66 31 555

SISTEMI ZAŠTITE

VIDEO NADZOR

MENI

VIDEO NADZOR

Kada danas govorimo o video nadzoru, reč je o potpuno suprotnoj nameni. Umesto nadgledanja danas je važnija bezbednost i prevencija krivičnih dela. Odlučujemo se za video nadzor da bismo preventivno uticali na potencijalne provalnike i na taj način zaštitili svoju imovinu i posao. Najkraće rečeno, funkcija video nadzora je da audiovizuelne materijale kompresuje, skladišti i po potrebi šalje preko komunikacionih kanala. Sistemi video nadzora koji su najviše u upotrebi su digitalni HD video nadzor i IP video nadzor, a takođe postoji i analogni sistem koji se u današnje vreme skoro pa i ne ugrađuje. Digitalne kamere slike dobijaju preko čipova CMOS ili CCD (prepoznaju tri osnovne boje). Slika koja je prenesena pomoću ovih čipova je mnogo većeg kvaliteta i rezolucije. Podaci se takođe prenose putem koaksionalnog kabla te se tako dobija na ekonomičnosti, tačnije moguće je zameniti deo opreme bez promene celokupnog kablovskog sistema. Materijal se skladišti u visokim rezolucijama.

PROČITAJTE VIŠE monitori za video nadzor

SISTEMSKA REŠENJA

Video nadzor sam po sebi u tehničkom smislu jeste sistem sačinjen od kamera i snimača, kao i kablovske instalacije, međutim nije dovoljno samo povezati kamere i snimač. Sistemsko rešenje je skup odabrane opreme koja daje najoptimalnije performanse za konkretni slučaj. Kako biste prilikom odabira sistema lakše odlučili koje je najbolje rešenje za vas, naša firma vam nudi stručne savete i gotova rešenja.

PROČITAJTE VIŠE

HIKVISION OPREMA

Glavnu ponudu opreme za video nadzor naše firme čini oprema kineskog proizvođača HIKVISION. Hikvision je firma koja u svojoj ponudi ima širok spektar proizvoda koji čine kamere, interfoni, kontrola pristupa i drugi uređaji. Najrazvijeniji i najširi deo ponude čini oprema za video nadzor u kojoj se nalaze kamere, snimači i prateća oprema.

Sigurnost vaše porodice nema cenu!

Sigurnosni sistemi za Vaš dom i poslovni prostor

Sigurnosni sistemi

10 godina sa Vama!