Bulevar Arsenija Čarnojevića 166,
Novi Beograd

Pozovite nas za konsultacije
011 40 64 100
061 66 31 555

SISTEMI ZAŠTITE

Paradox alarmi

MENI

PARADOX ALARMNI SISTEMI

Paradox alarmni sistemi su brend alarmnih sistema zastupljen dugi niz godina na svetskom i našem tržištu. Ovaj proizvođač alarmnih sistema nalazi se u Kanadi. Reputacija pouzdanosti i liderstvo na svetskom tržištu omogućavaju stalni razvoj alarmne opreme u koji Paradox ulaže dugi niz godina. Ponuda opreme ovog proizvođača kreće od malih sistema za kuće i stanove do složenih objekata, kao što su poslovne zgrade i veliki industrijski objekti. Paradox alarmne sisteme karakteriše modularnost, svaki od elemenata sistema je kompaktibilan jedan sa drugim, a spojeni u jednu celinu daju visoko efikasan i pouzdan alarmni sistem.

U ponudi Paradox opreme nalaze se detektori pokreta, dima, vlage, loma stakla itd. Svi elementi se izrađuju u varijantama konvencionalnih, adresabilnih i bežičnih uređaja. Paradox u svojoj paleti alarmnih centrala ima serije SP, Magellan i EVO. Centrale serije SP namenjene su za male i srednje sisteme, deljive su na dve particije, tako da se u okviru alarmnog sistema mogu napraviti dve zasebne funkcionalne celine. Ova serija centrala spada u grupu žičnih alarmnih uređaja, mada se uz odgovarajući modul može proširiti i na bežične uređaje. Odlikuju je veoma pristupačna cena i kvalitet. Magellan serija alarmnih centrala jeste bežična sa mogućnošću priključivanja žičnih senzora. Izrađuju se u varijanti radne frekvencije na 433Mhz i 868Mhz. Centrala se povezuje se bežičnim elementima koji su u potpunosti kompatibilni sa njom. U radu se pokazala kao vrlo pouzdana, uprkos predrasudama o bežičnim alarmima. Serija EVO je serija centrala sa mogućnošću proširenja na 8 particija. Podržava do 192 zone u sistemu, što je čini izuzetno pogodnom za velike sisteme. Proširiva je i sa modulima za kontrolu pristupa, tako da čini sistem koji nudi integrisanu varijantu standardnog alarmnog sistema i kontrole pristupa.

Naša firma se opredelila za ugradnju ovih alarmnih sistema zbog malog broja reklamacija, pouzdanosti na dugi niz godina i cene koja je pristupačna za većinu korisnika. Paradox alarmni sistemi postoje na našem tržištu preko 20 godina i u svom radu nailazimo na sisteme koji su stari po 10 i više godina koji su još uvek u funkciji. Paradox alarmni sistemi jesu naša preporuka, bilo da Vam sistem ugrađuje naša ili konkurentska firma.

ŠIFRATOR K10

Veoma praktičan i jeftin šifrator za alarmne sisteme do 10 zona. Dugačak radni vek i lakoća upravljanja su odlike ovog šifratora.

DIGITALNI SENZOR POKRETA DG55

Digitalni infracrveni senzor pokreta. Najčešći i najpovoljniji izbor za alarmne sisteme male i srednje veličine.

LCD ŠIFRATOR TM70

LCD kolor šifrator sa obiljem opcija i velikim ekranom. Namenjen za sve vrste alarmnih sistema. Intuitivan i praktičan meni omogućava brzo snalaženje.

DALJINSKA KOMANDA REM1

Daljinska komanda za bežične alarmne sisteme. Otporan na habanje sa izuzetnom izdržljivošću. Koristi standardne CR baterije.

SPOLJNA SIRENA

Kvalitetna sirena za spoljnu upotrebu sa najboljim odnosom cena-kvalitet. Odličan izbor za sve vrste žičnih alarmnih sistema.

PARADOX ALARM ZA STAN ILI KUĆU

Obezbedite svoju imovinu na vreme. Paradox alarmni sistemi predstavljaju vrhunski vid zaštite. Dugogodišnja zastupljenost na tržištu su garancija kvaliteta ovih proizvoda. Nudimo Vam profesionalnu ugradnju, obuku i garanciju za Vaš alarmni sistem.

POZOVITE ZA CENU!

REFERENCE

Sigurnost vaše porodice nema cenu!

Sigurnosni sistemi za Vaš dom i poslovni prostor

Sigurnosni sistemi

10 godina sa Vama!