Kontaktirajte nas

011 40 64 100

Sajt www.sigurnosnisistemi.rs je osnovan u cilju pružanja kvalitetnih usluga iz oblasti sigurnosne tehnike. Bavi se prodajom, distribucijom i ugradnjom sigurnosne opreme. U sigurnosnu opremu spadaju sistemi tehničkog obezbeđenja, sistemi mehaničkog obezbeđenja i drugi sistemi vezani za sigurnost imovine, sigurnost pravnih i fizičkih lica. U svom sveobuhvatnom znanju u ovoj oblasti spremni smo da ponudimo tržištu usluge iz sledećih oblasti:

-          Protivprovalnih sistema i tehnike

-          Sistema video nadzora

-          Kontrole pristupa i evidencije radnog vremena

-          Interfonskih sistema

-          Sistemi automatizacije prolaska vozila (Parking rampe, motori za kapije)

-          Sistemi kućne automatizacije (Pametne kuće)

-          Integracija navedenih sistema sa drugim sistemima

Bogato iskustvo u radu sa alarmnim sistemima raznih proizvođača od kojih izdvajamo Paradox i DSC alarmne sisteme, čine nas kompetentnim za rešavanje i najtežih kvarova i problema. Svojim klijentima nudimo izbalansirane sisteme i rešenja u odnosu kvalitet-cena, vodeći računa o potrebama klijenta. Ako niste sigurni kakav sistem može ispuniti Vaše potrebe, mi Vam možemo pomoći u odluci.

Sistemi video nadzora predstavljaju većinski udeo u završenim poslovima do sad. Svojim klijentima nudimo opremu visokog kvaliteta i pristupačne cene, prateći najnovije trendove i dostignuća u ovoj oblasti. Bilo da Vam treba mali, srednji ili veliki sistem video nadzora, mi Vam nudimo najoptimalnije rešenje. Nije uvek najskuplje rešenje i najbolje, tu smo da zajedno napravimo sistem koji će ispuniti Vaša očekivanja.

Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena polako ali sigurno postaje sastavni deo svake ozbiljnije firme. Potreba za podacima o kretanju zaposlenih u okviru objekta, kao i ograničavanje kretanja na određene oblasti postalo je neophodan deo bezbednosne politike preduzeća. Evidencija radnog vremena kao sistem sankcija ali i nagrade u smislu poštovanja radnog vremena i ostvarenih prekovremenih radnih sati je potreba svake ozbiljnije organizacije.

Pored navedenih proizvoda vršimo prodaju i ugrađuju sistema za zaključavanje, integrisanih sistema zaštite objekata, interfonskih sistema, motora za  krilne i klizne kapije.

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

sajt: www.sigurnosnisistemi.rs

mail: prodaja@sigurnosnisistemi.rs

011/ 4064-100

011/ 4083-505