Bulevar Arsenija Čarnojevića 166,
Novi Beograd

Pozovite nas za konsultacije
011 40 64 100
061 66 31 555

SISTEMI ZAŠTITE

Roger oprema

MENI

ROGER OPREMA

Automatika italijanskog proizvodjaca Roger odlikuje se izdržljivošću i kvalitetom izrade uz atraktivan dizajn. Automatika je dizajnirana u dve serije (konvencionalni i brushless motori) i predstavlja idealno rešenje za stambene, kondominiumske, poslovne i industrijske prolaze za vozila.
Sva rešenja, proizvodi, dizajn i kompletan proizvodni process Roger opreme je razvijen u Italiji, uz upotrebu materijala primarnog kvaliteta u izradi uređaja.

BRUSHLESS TEHNOLOGIJA

Proizvođač Roger u motorima za svoje uređaje implementira tehnologiju bez četkica sa permanentnim magnetima, što omogućava potpunu digitalnu kontrolu parametara motora kao što su obrtni moment i brzina, što za rezultat čini urđaje upravljivim do krajnjih granica koji garantuju bezbednost i sigurnost uz povećanu trajnost samih uređaja.

TEHNOLOGIJA U SLUŽBI BEZBEDNOSTI

Roger stavlja akcenat na potrebe korisnika i koristi svu dostupnu tehnologiju da bi garantovao najviše standarde bezbednosti.

MOTOR ZA KLIZNE KAPIJE H30

Motor klizne kapije sa ugrađenom kontrolnom jedinicom H70 i mehaničkim ograničavačem. Brzina manevrisanja: 9.5m/min, max. težina kapije: 600kg

DALJINSKI E80

Praktična i elegantna daljinska komanda sa dva tastera za sve modele roger proizvoda.

FIFTHY LED LAMPA

Signalizaciona lampa sa ugrađenom antenom za daljince. Proizvodi se u varijantama 220 i 24V

GSM 3G 4G OTVARAČ KAPIJA RTU5024

Bežični relej je vrlo je jednostavan uređaj koji se može koristiti za ovlašć eni pristup vratima, kontrolu kapija, prebacivanje daljinske opreme, sistema za parkiranje automobila

FOTOĆELIJA SA KATADIOPTEROM

Refleksna fotoćelija dometa 0,5-12m. Za razliku od klasične fotoćelije nije potreban kabl između prijemnog i predajnog dela

METALNA ZUPČASTA LETVA

Pocinkovana zupčasta letva omogućava trajnost, snagu i pouzdanost.

KOMPLET MOTOR ZA KLIZNU KAPIJU

Komplet motor za kliznu kapiju do 600 kg sa 4m zupčaste letve. H30 motor je ekonomski i kvalitativno dobar odabir motora za klizne kapije. U kompletu idu uređaji za zaštitu, jedan daljinski i lampa sa antenom.

420 €

Cena ugradnje po dogovoru!

Sigurnost vaše porodice nema cenu!

Sigurnosni sistemi za Vaš dom i poslovni prostor

Sigurnosni sistemi

10 godina sa Vama!