Bulevar Arsenija Čarnojevića 166,
Novi Beograd

Pozovite nas za konsultacije
011 40 64 100
061 66 31 555

SISTEMI ZAŠTITE

AUTOMATIZACIJA

MENI

AUTOMATIZACIJA PROLASKA VOZILA, KLIZNE KAPIJE, RAMPE I MOTOR ZA KAPIJU

Firma Online IT pruža usluge i proizvode iz oblasti automatizacije kapija i prolaza za vozila. U svojoj ponudi imamo motore za krilne i klizne kapije, rampe, kao i sisteme za kontrolu pristupa putem RF kartica. Motore za krilne i klizne kapije isporučujemo i ugrađujemo krajnjim kupcima. U ponudi imamo motore za razna konstrukciona rešenja kapija. Uz motore nudimo i prateću opremu, kao što su daljinske komande, fotoćelije, lampe, GSM uređaji za daljinsko otvaranje itd. Rampe za automatizaciju prolaza vozila ugrađujemo u različitim dužinama ruke rampe, po potrebama klijenta. Oprema koju nudimo, predviđena je za intenzivnu upotrebu sa velikim brojem manevara u toku dana. Rampe koje nudimo idu od srednje brzih do brzih rampi za parkinge. Oprema koju ugrađujemo je izabrana iz višegodišnjeg iskustva u ovoj oblasti. U pitanju su uređaji najoptimalnijeg odnosa cena-kvalitet. Proizvođači opreme sa kojima radimo su Roger i FAAC. Oba proizvođača su iz Italije i u svojoj ponudi imaju visoko kvalitetne rampe i motore za kapiju. Posebno ističemo mali broj reklamacija na opremu koje se svode na kvarove uzrokovane nepravilnom konstrukcijom kapije ili mehaničkim udarima na uređaj. Kvalitet izrade opreme koju ugrađujemo garantuje pouzdanost i trajnost sistema dugi niz godina.

klizne kapije i motor za kapiju

ROGER OPREMA (motori za kapije i rampe)

Roger je italijanski proizvođač opreme za automatizaciju sa dugogodišnjim prisustvom na tržištu. U svojoj ponudi ima motor za kapiju i rampe visokog kvaliteta izrade. Motore za kapije i rampe ovog proizvođača karakteriše napredna i inovativna tehnologija u izradi.

PROČITAJTE VIŠE

KONTROLA PRISTUPA VOZILA

Kao uslugu, nudimo i kontrolu pristupa vozila putem UHF RFID tehnologije. Ova mogućnost je posebno interesantna za parkinge i prolaze sa velikim intenzitetom saobraćaja. Sistem čine čitači RF medijuma velikog dometa (do 10m), zajedno sa kontrolerom i pratećim softverom, koji su povezani sa uređajima za kontrolu prolaska vozila.

PROČITAJTE VIŠE

PARKING BARIJERE

Parking barijere mogu biti korisne u velikom broju okruženja. Na primer, spoljašnji parking prostori imaju velike koristi od parking barijera. Naše parking barijere su čvrste i izdržljive, te ih karakteriše dug vek trajanja.

Parking barijere su savršene za blokiranje zatvorenih područja, kontrolisanje pristupa vašoj zgradi ili pojačanje bezbednosti noću.

PROČITAJTE VIŠE

KLIZNE KAPIJE

Ukoliko želite da maksimalno iskoristite prostor koji imate na raspolaganju, bilo da je u pitanju vaše domaćinstvo ili parking, klizna kapija je savršen izbor.

Klizne kapije se mogu podeliti na one koje klizaju po šini montiranoj na kolovozni deo otvora kapije, kao i na modernije klizne samonosive (konzolne) kapije koje se ne oslanjaju na podlogu.

Automatska klizna kapija čini sve dosta jednostavnijim. Bez mnogo truda i uz samo jedan pritisak dugmeta otvarate i zatvarate kapiju, bez potrebe za izlaženjem iz vozila. Pojednostavite život i povećajte vrednost vašeg doma.

Ukoliko ste ograničeni prostorom ili je prilaz na strmini, najbolja opcija bi bila klizna kapija. Klizne kapije su veoma popularne u komercijalnom okruženju.

Automatske klizne kapije nude izuzetno efikasno i sigurno rešenje koje štedi prostor, za primenu kod javnih i privatnih parkinga. Iako se tradicionalne krilne kapije mogu koristiti za ovu primenu, ponekad se teško instaliraju usled nedostatka prostora i teže se automatizuju usled svog načina rada i pritiska na mehanizam. Ovi problemi se ne javljaju sa primenom automatskih kliznih kapija, pošto se ovde korišćenjem klizajućeg sistema ne javljaju problemi sa otvaranjem krila, koji mogu da izazovu i probleme pitanja sigurnosti i zdravlja.

Našu ponudu automatskih kliznih kapija i barijera krasi velika izdržljivost i trajnost. Uopšteno govoreći, instalacija naših automatskih kliznih kapija je jednostavan proces i može se obaviti uz minimalno ometanje prostora koji će štititi, a nakon završetka instalacije će pružati izuzetno pouzdanu zaštitu.

Uz opcije automatizacije dizajnirane da funkcionišu onako kako vi želite, možete imati potpunu kontrolu nad pristupom zaštićenom području sa automatskim kliznim kapijama na tastature, interfon ili sa pametnim ključem. Fleksibilnost je ključna kod svih automatskih sigurnosnih sistema i naše automatske klizne kapije se savršeno uklapaju sa postojećim sistemima ili se ugrađuju nezavisno.

MOTOR ZA KAPIJU

Automatizacija kapija za privatne posede ili kompanije je odlično rešenje koje doprinosi udobnosti i ukupnoj bezbednosti objekta. Ukoliko želite da iskoristite ove prednosti, predlažemo vam da ugradite motor za kapiju.

Postoje različiti motori koji su specifično pravljeni za upotrebu sa električnim kapijama, pošto funkcionišu u zajednici sa reduktorima. Ovakvi motori su direktno povezani sa zupčanicima koji omogućavaju smanjenje brzine i pravilno obavljanje funkcije vrata. Postoje verzije motora za krilne kapije, klizne kapije ili za garažna vrata.

Sigurnost vaše porodice nema cenu!

Sigurnosni sistemi za Vaš dom i poslovni prostor

Sigurnosni sistemi

10 godina sa Vama!