Bulevar Arsenija Čarnojevića 166,
Novi Beograd

Pozovite nas za konsultacije
011 40 64 100
061 66 31 555

SISTEMI ZAŠTITE

Automatizacija parkirališta

MENI

AUTOMATIZACIJA PARKIRALIŠTA

Kao uslugu nudimo i kontrolu pristupa vozila putem UHF tehnologije. Ova mogućnost je posebno interesantna za parkinge i prolaze sa velikim intenzitetom saobraćaja. Sistem čine čitači UHF medijuma velikog dometa (do 10m), zajedno sa kontrolerom i pratećim softverom koji su povezani sa uređajima za kontrolu prolaska vozila. U našoj ponudi nalaze se čitači velikog dometa proizvođača Nedap i ZKTeco. Čitači rade na UHF frekvenciji od 900Mhz i koriste tagove bez baterija zasnovane na UHF (EPC Gen 2) tehnologiji. Kao medijum za identifikaciju koriste se nalepnice za šoferšajbne, ulošci za ramove registarskih tablica ili obične kartice. Svi ovi medijumu u sebi sadrže UHF čip sa jedinstvenim kodom koji se emituje pri ulasku vozila u zonu UHF čitača.

Čitači se mogu povezati na kontrolere pomoću kojih se upravlja autorizacijom za ulazak po kartici i vremenu. Tako je moguće precizno odrediti vremena u koja neka vozila mogu ući na parking i po potrebi im se ukunuti pristup u slučaju gubitka kartice i slično. Takođe je moguće povezivanje više prolaza u jednu celinu i upravljanje njima pomoću posebnog softvera koji po potrebi može biti i izrađen po tačnim zahtevima korisnika. Pomoću softvera moguće je videti koliko je vozila ušlo i izašlo sa parkinga, trenutno brojno stanje i frekvenciju prolaza. Moguća je i statistička obrada ovih podataka na dnevnom, nedeljnom ili nekom drugom nivou.

Nudimo Vam

Parking rampe italijanskog proizvođača Roger namenjene za intenzivnu upotrebu, koje se odlikuju trajnošću i brzinom obavljanja manevara
Uređaje za identifikaciju putem UHF tagova, nalepnica i uložaka za ramove tablica
Kamere za identifikaciju putem prepoznavanja tablica
Zaštitnu opremu – induktivne petlje, fotoćelije, zaštitne gume
Svetlosnu signalizaciju – Semafori, tekstualni LED displeji
Softver za upravljanje sistemom, personalizovan po Vašim potrebama

Softver za upravljanje sistemom u osnovnoj varijanti nudi:

- Unos korisnika za identifikaciju putem UHF tagova i/ili broja registarske oznake.
- Dodeljivanje vremenskih šablona za vozila
- Zakazivanje vremenskog intervala za parkiranje
- Pregled liste pristupa parkingu sa vremenima ulaska i izlaska sa parkinga
- Dodeljivanje entiteta za grupe vozila
- Slike vozila u trenutku ulaska i izlaska sa parkinga sa mogućnošću filtriranja po vremenu
- Broj slobodnih mesta

×

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sigurnost vaše porodice nema cenu!

Sigurnosni sistemi za Vaš dom i poslovni prostor

Sigurnosni sistemi

10 godina sa Vama!