Španskih boraca 24b,
Novi Beograd

Pozovite nas za konsultacije
011 40 64 100

BLOG

Paradox alarmni sistemi - o brendu Paradox

BLOG

08.05.2020

Paradox alarmni sistemi - o brendu Paradox

O brendu Paradox

Paradox  brend postoji od 1989 godine sa sedištem u Kanadi .Kompanija je specijalizovana za proizvodnju sistema tehničke zaštite. Na polju tehničkog obezbeđenja spadaju u pionire i inovatore čemu svedoče brojne nagrade i registrovani patenti.Tokom godina Paradox se bazirao na usavršavanje postojećih sistema i proizvodnju novih . Prednost Paradox-a je konstantan rast i kontinuitet u sektoru tehničke sigurnosti. Firma Paradox posluje u više od 100 zemalja širom sveta, uz dobro razgranatu mrežu distributera i podrške.  Odlikuje ih stabilan rad , kompatibilnost opreme i dobra tehnička dokumentacija za svaki proizvod. 

 

Najčešća primena 

Paradox sigurnosni sistemi imaju širok spektar primena, sam brend je koncipiran tako da zadovolji široku paletu korisnika . Koriste se u državnim institucijama, poslovnim prostorima, privatnim prostorima . 

Za godine poslovanja Paradox je registrovao  međunarodne patente  https://www.paradox.com/Products/default.asp?CATID=16 koji firmu Paradox potvrđuju kao inovatore na polju tehničke sigurnosti. 

 

Na tržištu Srbije Paradox alarmni sistemi su prvi po zastupljenosti i broju distributera /instalatera od 1989 pa do danas. Oko 60 procenata svih ugrađenih alarmnih sistema u Serbiji su alarmni sistemi firme Paradox .

 

Najprodavaniji  proizvodi Paradoxa su :

  • senzori pokreta
  • šifratori 
  • seizmički  senozori 
  • alarmne centrale 
  • sistemi za kontrolu pristupa 
  • GSM komunikatori 

 

Ako planirate da obezbedite svoju nepokretnu imovinu ( kuću, stan, vikendicu ) alarmnim sistemom mi Vam toplo preporučujemo Paradox alarmne sisteme . 

 

 GALERIJANAJČITANIJE

TAGOVI

Sigurnost vaše porodice nema cenu!

Sigurnosni sistemi za Vaš dom i poslovni prostor

Sigurnosni sistemi

10 godina sa Vama!