Bulevar Arsenija Čarnojevića 166,
Novi Beograd

Pozovite nas za konsultacije
011 40 64 100
061 66 31 555

BLOG

Paradox alarmni sistemi - o brendu Paradox

BLOG

08.05.2020

Paradox alarmni sistemi - o brendu Paradox

O Paradox brendu

Paradox brend postoji od 1989. godine sa sedištem u Kanadi. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju sistema tehničke zaštite. Na polju tehničkog obezbeđenja spadaju u pionire i inovatore, čemu svedoče brojne nagrade i registrovani patenti. Tokom godina Paradox se bazirao na usavršavanju postojećih sistema i proizvodnji novih. Prednost Paradox-a je konstantan rast i kontinuitet u sektoru tehničke sigurnosti. Firma Paradox posluje u više od 100 zemalja širom sveta uz dobro razgranatu mrežu distributera i podrške. Odlikuje ih stabilan rad, kompatibilnost opreme i dobra tehnička dokumentacija za svaki proizvod.

 

Najčešća primena 

Paradox sigurnosni sistemi imaju širok spektar primena, a sam brend je koncipiran tako da zadovolji široku paletu korisnika. Koriste se u državnim institucijama, poslovnim prostorima ili privatnim prostorima . 

Za godine poslovanja Paradox je registrovao međunarodne patente https://www.paradox.com/Products/default.asp?CATID=16, koji firmu Paradox potvrđuju kao inovatore na polju tehničke sigurnosti.

 

Na tržištu Srbije, Paradox alarmni sistemi su prvi po zastupljenosti i broju distributera/instalatera od 1989. godine, pa do danas. Oko 60 procenata svih ugrađenih alarmnih sistema u Srbiji su alarmni sistemi firme Paradox.

 

Najprodavaniji proizvodi Paradox brenda su:

  • senzori pokreta;
  • šifratori;
  • seizmički senzori;
  • alarmne centrale;
  • sistemi za kontrolu pristupa i
  • GSM komunikatori.

 

Ako planirate da obezbedite svoju nepokretnu imovinu (kuću, stan, vikendicu) alarmnim sistemom, mi Vam toplo preporučujemo Paradox alarmne sisteme.



GALERIJA



NAJČITANIJE

21.02.2020

IP kamere

TAGOVI

Sigurnost vaše porodice nema cenu!

Sigurnosni sistemi za Vaš dom i poslovni prostor

Sigurnosni sistemi

10 godina sa Vama!